Kleur

Kleur is belangrijk bij alles wat je doet, wat je waarneemt of hoe je waargenomen wordt. Kleur beïnvloedt  je denken en voelen en daarom je uitstraling. Het gebruik van de juiste kleuren in outfit en accessoires zorgt ervoor dat jouw persoonlijkheid nog meer naar voren komt. Tijdens een kleuranalyse ontdek je welke kleuren het best bij jou passen en jou doen stralen.

Kleuradvies

De juiste kleuren halen het beste in een mens naar boven, maar zijn voor iedereen verschillend. Voor jouw specifiek kleurenpalet letten wij niet alleen op de kleur van je haar, ogen en huid, maar ook op jouw persoonlijkheid. Het palet dat wij voor je samenstellen maakt dat je frisser oogt en laat je er jonger en nog aantrekkelijker uitzien. Dat is onze belofte! Omdat jouw “juiste kleuren” nooit veranderen is een kleuranalyse een éénmalige investering voor de rest van je leven.

Hoe gaan we te werk?

We houden kleurdoeken en stalen voor om je huid- en haartype en -kleur te bepalen. De specialist kijkt wat de kleurdoeken met je gelaat doen. Zie je er jonger, frisser uit? Vervagen je rimpels, oneffenheden of worden ze juist meer geaccentueerd? We zien zodoende meteen wat de betreffende kleur voor je doet.

Je eigen kleurenpalet geeft je de mogelijkheden om iedere dag opnieuw je uitstraling te beïnvloeden. Met de tips die je van ons ontvangt, leer je hoe je dit aanpakt.

Ook jouw absolute topkleuren brengen we in kaart en tonen we je hoe je de meest schitterende kleurcombinaties kan maken.

Voortaan zal je op elke gelegenheid stralen, nooit meer twijfelen aan kleurgebruik en steeds inspirerende combinaties durven maken.

Op basis van je huidskleur, de kleur van je ogen en je natuurlijke haarkleur behoort iedereen tot een kleurtype volgens de vier seizoenen – lente, zomer, herfst en winter. Tijdens onze kleuranalyse houden we hier dan ook steeds rekening mee.

Efficiënter winkelen

Elk kleurtype heeft zijn eigen kleurpas en na een kleuranalyse tonen we je hoe je hiermee veel gemakkelijker en gerichter kan winkelen: je weet nu welke kleuren je goed staan en welke je beter links laat liggen. Kortom, geen miskopen meer. Geef het palet een vaste plek in je tas, dan heb je altijd je persoonlijke advies bij de hand.

Blijf mee met de tijd

Respecteer je basis- en topkleuren.
Trendkleuren kan je opvolgen indien ze in je palet passen, maar laat je nooit verleiden om een bepaalde kleur te kopen omdat die op dat moment mode is.
Blijf trouw aan je kleurenpalet en respecteer je eigenheid, zo blijf je steeds mee met de tijd wat de modetrends ook zijn.