90 seconden: zoveel tijd krijg je om indruk te maken bij een eerste kennismaking. Zo snel heeft de ander, terecht of onterecht, een beeld van je gevormd. Kleding, kleur, imago, het zijn allemaal aspecten die hierin een belangrijke rol spelen.

Stylionista begeleidt je met het maken van de juiste keuzes. Zodat de kleding die je draagt laat zien wie je bent en past bij iedere gelegenheid. Hoe beter de binnen- en de buitenkant op elkaar zijn afgestemd, hoe sterker jouw persoonlijkheid naar voren komt.

Straal voortaan op elke gelegenheid en twijfel nooit meer aan de kleuren van je kleding! Leer ook spelen met kleurcombinaties. Laat die complimenten uit je omgeving maar komen…

Leer je sterke punten maximaal uitspelen en eventuele minpuntjes van je lichaam camoufleren. Omdat iedereen een andere persoonlijkheid heeft, geven we ook advies hoe je je eigen stijl verder kan ontwikkelen.

Jouw persoonlijke en zakelijke meerwaarde. Wil je een goede indruk maken (commercieel actief, presentatie geven, leidinggevende functie, sollicitatie)? Wij weten de do’s en don’ts voor jouw specifieke situatie.

In de media

Goed Gevoel Mooi