90 seconden: zoveel tijd krijg je om indruk te maken bij een eerste kennismaking. Zo snel heeft de ander, terecht of onterecht, een beeld van je gevormd. Kleding, kleur, imago, het zijn allemaal aspecten die hierin een belangrijke rol spelen.

Stylionista begeleidt je met het maken van de juiste keuzes. Zodat de kleding die je draagt laat zien wie je bent en past bij iedere gelegenheid. Hoe beter de binnen- en de buitenkant op elkaar zijn afgestemd, hoe sterker jouw persoonlijkheid naar voren komt.

Kleuradvies

Kleur beïnvloedt je denken en voelen en daarom je uitstraling. De juiste kleuren halen het beste in een mens naar boven. Wat die juiste kleuren zijn, is voor iedereen verschillend en wijzigt lichtjes in de loop der jaren. Na een kleuranalyse helpen wij je het beste in jou naar boven te halen met een kleurenpalet die wij speciaal voor je samenstellen.

Stijladvies

Een juiste eigen stijl neerzetten is meer dan het toepassen van de juiste tips en trucs om het uiterlijk te verfraaien. Met ons stijladvies leren we je je sterke punten maximaal uit te spelen en de eventueel mindere puntjes van je lichaam te camoufleren. Omdat iedereen een andere persoonlijkheid heeft, geven we ook advies hoe je je eigen stijl verder kan ontwikkelen.

Imago-advies

Ons imago-advies vult de resultaten van een kleur- en stijlanalyse aan; het geeft je een persoonlijke en zakelijke meerwaarde. Ben je commercieel actief, geef je vaak presentaties, heb je een leidinggevende functie of ga je solliciteren en wil je een goede indruk maken? Wij weten de do’s en don’ts voor jouw specifieke situatie.

In de media

Goed Gevoel Mooi